Consultanţi clujeni, implicaţi într-o tranzacţie internaţională din piaţa IT

Consultanţi clujeni, implicaţi într-o tranzacţie internaţională din piaţa IT
BT Capital Partners (BTCP) Cluj, divizia de investment banking a grupului financiar Banca Transilvania, a asigurat consultanța exclusivă în tranzacția prin care gigantul software mondial QuEST Global Services a achiziționat compania românească IT Six Global (ITSG).

„IT Six are o experiență importantă în software și în integrarea sistemelor în diferite industrii, iar această achiziție strategică ne va ajuta să ne consolidăm capacitățile de livrare în Europa”, a declarat Ajit Prabhu, preşedintele QuEST Global.
 
„Combinarea celor două companii deschide oportunități importante pentru clienții și angajații din România. Ca organizație globală vom putea atrage clienți importanți în România, vom crea mai multe locuri de muncă în domeniul ingineriei de înaltă calitate și vom avea o contribuție importantă în economie. Așteptăm cu nerăbdare să colaborăm cu QuEST Global pentru a ne extinde rolul de companie de servicii de inginerie de nivel mondial”, a spus Vali Iancu, fondator al ITSG.
 
„Vedem un interes crescut din partea investitorilor strategici globali în domeniul IT în ceea ce priveşte companii de succes din România, având în vedere specialiştii locali în acest domeniu. Continuăm să fim activi în tranzacții transfrontaliere datorită partenerilor noștri din rețeaua Oaklins din toată lumea și să fim implicați în tranzacții care privesc domeniul IT în România, unul dintre domeniile efervescente din această perioadă”, a menţionat Alexandra Popa, coordonatorul departamentului de investment banking al BTCP.
 
ITSG oferă servicii de inginerie pentru clienți din domeniile sănătății, hi-tech, transport și logistică, tranzacții de înaltă frecvență. Serviciile sale constau în dezvoltare de software, aplicații personalizate, soluții încorporate, aplicații mobile, asigurarea calității, testare și consultanță IT. BTCP a intermediat peste 50 oferte publice, în valoare de 1 miliard de euro.

Comenteaza