Cosmetic Plant își face o nouă fabrică la Cluj

Cosmetic Plant își face o nouă fabrică la Cluj

Producătorul clujean de cosmetice vrea să ridice o nouă fabrică pe care o va concretiza pe fonduri europene.

Directorul general al Cosmetic Plant, Susana Laszlo, a declarat că precedenta criză a arătat companiei că nu trebuie se oprească, ci să meargă înainte cu proiectele stabilite, iar acestea se vor concretiza în construirea noii fabrici, conform ZF.

“Nu am produs biocide, în schimb am venit cu două produse - gel şi loţiune igienizantă pentru mâini, cu conţinut de alcool de 70% - care vor completa de acum gama de produse de îngrijire a corpului, însă, aceste produse sunt complementare, o oportunitate, fără un focus special”, a spus Suzana Laszlo.

Cosmetic Plant a fost fondată de familia Susanei Laszlo şi a ajuns la afaceri 2,5 milioane de euro în 2018, ultimul an pentru care există date publice. Aceasta a trecut cu bine testul supravieţuirii în perioada actuală, marcată de pandemia de coronavirus, spune acţionarul Cosmetic Plant.

„Nu este o perioadă bună, dar ca în orice situaţie de acest fel există şi partea plină a paharului. Criza poate fi şi o oportunitate, un imbold pentru a progresa. Din fericire, putem spune că suntem una dintre companiile care au trecut cu bine testul supravieţuirii în această perioadă“.

Antreprenoarea a precizat că societatea este pe piaţă de aproape 30 de ani, iar în acest timp acţionarii şi executivii au învăţat să gestioneze corect resursele, să fie flexibili în momente cruciale şi să nu se abată de la drumul stabilit în ceea ce priveşte proiectele de cercetare şi dezvoltare de noi produse.

 

Compania clujeană Cosmetic Plant este unul dintre cei mai importanţi jucători români de pe piaţa de 1 miliard de euro a produselor cosmetice. Principalul său concurent local este Farmec Cluj-Napoca.

Comenteaza