Cosmeticele din Cluj au ajuns pe Amazon

Cosmeticele din Cluj au ajuns pe Amazon
| Foto: farmec.ro

Producătorul clujean de cosmetice Farmec mizează pe o creștere cu 15% a vânzărilor online în următorii 5 ani.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Alina Spânu, managerul de vânzări online al producătorului clujean de cosmetice are planuri mari cu produsele Farmec. Oficialul companiei își dorește dezvoltarea segmentului de vânzări online, atât pe platforme proprii, cât şi pe eMag sau Amazon, oriunde în țară sau în străinătate. Produsele Gerovital au fost listate recent pe platforma Amazon din Europa.

„Experienţa mi-a arătat că mare parte din succesul unui proiect stă în etapa de cercetare, de analiză atentă a datelor şi dezvoltare a unui business plan coerent”, a spus Alina Spânu, citată de ZF.

Alina Spânu este manager de vânzări online pentru Farmec Cluj, producător local de cosmetice. Acesta se ocupă din 2018 de vânzările online a companiei clujene, care a înregistrat o cifră de afacere de 288 de milioane de lei în 2020. Manager-ul de la Farmec are peste 15 ani de experienţa ei numără peste 15 ani de experienţă în strategii de marketing, comunicare, PR, social media şi vânzări online.

Manager-ul celor de la Farmec crede că vânzările online vor avea o creștere de circa 15% în următorii cinci ani, asta datorită oportunităților ce apar pe piața de retail.

„În momentul de faţă, provocarea majoră este adaptarea rapidă la incertitudinile perioadei pandemice pe care o traversăm. Totul este într-o continuă mişcare, iar noi suntem nevoiţi să ţinem pasul. În activitatea de zi cu zi, îmi place să creez, să dezvolt şi să aduc elemente noi în businessul pe care îl coordonez”, adaugă Alina Spânu.

Alina susține că nu există o rețetă exactă a succesului în business, dar are convingerea că munca, perseverenţa, ambiţia şi implicarea stau la baza rezultatelor în carieră.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza