Criza i-a ajuns şi pe rromii din Turda

Criza i-a ajuns şi pe rromii din Turda
Vila lui Iţi, unul din cele mai celebre palate ţigăneşti din oraş, a fost scoasă la vânzare de fisc pentru datorii de miliarde de lei.

Finanţele cer pentru palatul cu turneleţe peste 2,3 milioane de lei, dar nici un cumpărător nu s-a arătat interesat de clădire. Între timp, fiul fostului proprietar promite să ia măsuri astfel încât vila să nu părăsească averea familiei.


Potrivit anunţului de licitaţie, proprietetea este compusă din teren în suprafaţă de 385 metri pătraţi şi casa cu subsol, parter şi etaj. Preţul cerut de Fisc depăşeşte 2,3 milioane de lei.

La auzul veştii că vila Iţi este scoasă la licitaţie, fiul lui Gabor Janos s-a întors de urgenţă în ţară şi promite să ia măsuri împotriva celor care doresc să îi înstrăineze moştenirea.

"Acu la momentul ăsta o scos la licitaţie prin care nu văd adevărul, dacă este într-adevăr ceea ce spune de 16 miliarde şi aşa mai departe. O să iau măsuri, prin avocaţi şi tot ce înseamnă ca să vedem despre ce e vorba. Eu sunt fiul lui Gabor Janos, eu moştenesc această vilă şi o să mă ocup de asta", a spus Gabor Janos Jr.

Următoarea licitaţie pentru vila lui Iţi va avea loc cel mai probabil luna viitoare.

 

 

 

 

 

Comenteaza