Cum fac clujenii bani din nămolul de la Techirghiol

Cum fac clujenii bani din nămolul de la Techirghiol
Când vine vorba de business, Clujul îşi extinde "aria de acoperire" până la malul Mări Negre.

Compania clujeană Extranet a câştigat un contract cu Sanatoriul Balnear şi de Recuperare Techirghiol. Este vorba de „servicii mentenanţă sistem informatic integrat extramed şi actualizare", scriu colegii de la Ziua de Constanţa.

Firma se va ocupa de următoarele module ale sistemului informatic de la Sanatoriul Techirghiol: gestionarea datelor pacientului şi foii de observaţie; gestiunea informatică a activităţii de farmacie; gestiunea informatică a activităţii medicale de imagistică; gestiunea informatică a activităţii medicale de laborator; gestiunea informatică a activităţii unei farmacii cu circuit închis; calculul decontului de cheltuieli ale pacientului; gestiunea cardului de sănătate; gestiunea primară a obiectelor de inventar şi bunurilor de consum; gestiunea integrată a consumului de alimente pe diete şi meniuri; contabilitatea financiară; gestiunea bugetului de venituri şi cheltuieli; resurse umane; gestiunea contractelor şi achiziţiilor publice.

Extranet SRL a fost înmatriculată la Cluj în anul 1998, are sediul în municipiul Cluj-Napoca şi este controlată de Daniel Zinca  şi Elena Mărioara Ilie. Potrivit vrajitorul.eu, firma a raportat la finalul anului 2015 o cifră de afaceri de 3.221.893 de lei, un profit brut de 759.344 de lei şi un număr mediu de 26 de salariaţi. De asemenea, compania înregistrează şi datorii, în valoare de 1.647.280 de lei. Extranet SRL desfăşoară activităţi de realizare a softului la comandă (software orientat client).

Aşa cum reiese din anunţul de atribuire 171870/25.08.2016, publicat pe SEAP, valoarea totală finală a contractului atribuit este de 53.000 de lei, fără TVA. Extranet SRL a oferit preţul cel mai scăzut, fiind şi singurul ofertant.

Licitaţia a fost organizată prin negociere fără anunţ de participare, autoritatea contractantă justificând alegerea acestei proceduri prin faptul că lucrările/produsele/serviciile pot fi furnizate numai de un anumit ofertant, din motive legate de protejarea unor drepturi de exclusivitate.

Comenteaza