Cvadruplul campion mondial în Formula 1, Vettel, speaker la o conferință organizată de o firmă IT din Cluj

Cvadruplul campion mondial în Formula 1, Vettel, speaker la o conferință organizată de o firmă IT din Cluj
| Foto: beyondtheflag.com

Pilotul de Formula 1, câștigător de patru ori consecutiv al titlului mondial în marele „circ” al sportului cu motor, va vorbi la conferința Frontrunner în cadrul Programmers’ Week, organizată de Cognizant Softvision Cluj-Napoca.

Programmers’ Week va prezenta o conferință virtuală specială „Frontrunner” pe 21 septembrie, alături de peste 50 de Tech Talks pe parcursul lunii septembrie.

Printre vorbitorii anunțaâi se numără celebrul pilot de Formula 1, Aston Martin Cognizant, Sebastian Vettel, „pionerul realității virtuale”, Jaron Lanier, fondatorul Techonomy, David Kirkpatrick și mulâi alții.

Cvadruplul campion mondial în Formula 1, Vettel, speaker la o conferință organizată de o firmă IT din Cluj

Sebastian Vettel a câștigat de 4 ori consecutiv titlul de campion mondial în Formula 1 (2010, 2011, 2012, 2013), toate cu echipa austriacă Red Bull (Infinity la vremea aceea). Trecut pe la Ferarri, germanul și-a încercat norocul și la noua echipă din marele „circ”, Aston Martin, iar recent a anunțat că se va retrage din sportul cu motor la finalul acestui sezon competițional.

Cognizant Softvision, divizia de inginerie digitală integrată a Cognizant (Nasdaq: CTSH), una dintre cele mai importante companii de servicii profesionale din lume, a anunțat astăzi speakerii și agenda Programmers’ Week, eveniment aflat la a 8-a ediție, potrivit unui comunicat transmis ZIUA DE CLUJ.

Cel mai mare eveniment dedicat industriei tech organizat de o companie din România

Pe lângă cele peste 50 de Tech Talks care vor avea loc pe parcursul lunii septembrie, ediția Programmers’ Week din acest an include și „Frontrunner”, o conferință virtuală care va avea loc pe 21 septembrie. Printre vorbitorii cheie la conferință Frontrunner se află pionierul VR Jaron Lanier, fondatorul Techonomy David Kirkpatrick, pilotul Aston Martin Aramco Cognizant Formula 1 Sebastian Vettel, fondatorul Tech 2025 Charlie Oliver, CEO-ul Cognizant Softvision Andres Angelani și mulți alții.

„Programmers’ Week 2022 este conceput pentru a oferi perspective reale, informații tehnice și non-tehnice, inspiratie, inovatie, și leadership, ultimele noutăți din lumea tech, business și carieră”, a spus Andres Angelani, CEO Cognizant Softvision.

„Conferința Frontrunner este creată de către oameni tehnici pentru oameni tehnici. Participanții se pot aștepta să creeze conexiuni, să cunoască mai bine comunitatea tech globală și să afle cum pot depăși obstacolele pentru a deveni un lider în carieră și în viață în general”, a adăugat Andres Angelani.

Programmers’ Week a început în urmă cu 8 ani, în Romania, ca un eveniment intern, la inițiativa unor colegi pasionați de a împărtăși din experiența lor. Ne bucurăm că am crescut cu fiecare an și am dus la nivelul următor acest spirit de inițiativă. Aceasta este printre cele mai importante elemente din cultura noastră și exprima modul în care ne conectăm, interacționăm și învățăm împreună atât în comunitățile noastre tehnice, cât și în cele externe. Programmers’ Week este un eveniment creat pentru a inspira toți pasionații de tehnologie, la nivel global, să învețe constant, să fie îndrăzneți și creativi în gândire, să genereze soluții folosind posibilitățile foarte extinse ale tehnologiei”, a spus Mihai Constandis, Country Manager Romania, Community Head GGM (Global Growth Markets).

Programmers’ Week are loc cu ocazia Programmers’ Day (a 256-a zi a anului)

Numărul 256 a fost ales pentru că este numărul de valori distincte care pot fi reprezentate cu un octet, o valoare bine cunoscută de programatori. Cognizant Softvision a început să sărbatorească Ziua Programatorilor în urmă cu opt ani. Ceea ce a început ca un eveniment intern, de o zi, în echipele organizației din România, s-a transformat astăzi în aproape o lună întreagă de activități, în intervalul 5-30 septembrie, prezentând atât training-uri interne și evenimente de dezvoltare pentru cei peste 30.000 de ingineri, designeri și consultanti tehnici ai companiei, cât și inițiative deschise pentru public extern, pentru toți pasionații de tehnologie din întreaga lume.

Cvadruplul campion mondial în Formula 1, Vettel, speaker la o conferință organizată de o firmă IT din Cluj

La această ediție, după cum spune și tema, Frontrunner, accentul este pus pe a împărtăși viziunea companiei și a liderilor tech invitați ca parte din eveniment, cu privire la viitorul ingineriei digitale, tehnologiei și afacerilor.

Tech Talks online globale și offline (în Cluj, București, Galați)

Programmers’ Week 2022 va include, de asemenea, o serie de discuții tehnologice (Tech Talks), atât virtuale, cât și cateva Tech Talks care vor avea loc la sediile Cognizant Softvision (denumite studios) din Cluj-Napoca și București, precum și în Galați.

Tech Talks-urile care se vor ține online, la nivel global, vor acoperi toate platformele și tehnologiile, de la Cloud, Automatizare (QE, AQ, DevOps), inginerie de produs (.NET, JAVA, Web și Mobile) precum și Date/Analytics/Artificial Intelligence și Machine Learning.

Pentru mai multe informații despre Programmers’ Week si pentru a vă inscrie gratuit atât la conferința Frontrunner din 21 septembrie, cât și pentru a selecta toate Tech Talk-urile care vi se potrivesc, vizitați www.programersweek.com.

Cognizant Softvision este divizia de Integrated Digital Engineering a Cognizant.

Comenteaza