DearCar, aplicaţie de chat pentru şoferi

DearCar, aplicaţie de chat pentru şoferi

Dear Car Chat, aplicația prin care poți vorbi cu orice șofer, dacă-i știi numărul de înmatriculare al mașinii, este o combinație între Waze și WhatsApp și este o invenție 100% românească.

Aplicatia a fost creată de KUANTERO, o companie IT din Bucureşti. Descarcarea e gratuită, iar contul se face doar pe baza numărului de înmatriculare al maşinii. Dear Car Chat este disponibilă pe iOS şi pe Android.

Pentru trimiterea mesajelor, ca la WhatsApp, MMS, SMS sau alte servicii de mesagerie digitală, se scrie textul, se pot ataşa imagini, locaţia GPS sau alte informaţii, însă ca destinatar se introduce numărul maşinii în loc de numărul de telefon. Destinatarul primeste instant mesajul pe telefon, poate răspunde şi se poate angaja într-o discutie. Dacă nu este înregistrat, aceste mesaje se stochează şi le va primi pe toate în momentul în care instalează aplicaţia.

În aplicaţie pot fi înregistrate diverse informaţii legate de maşină: serie, copie cartea maşinii, date expirare CASCO, alte asigurări, IPT etc, conform site-ului dearcar.ro. 

 

Etichete
Comenteaza