Distribuitorul de gaz din Cluj limitează lucrările din teren și închide magazinele

Distribuitorul de gaz din Cluj limitează lucrările din teren și închide magazinele

Operatorul Delgaz Grid a transmis că este pregătit să asigure continuitatea în alimentarea cu energie electrică și cu gaze naturale. Compania a pus în aplicare un plan cu acțiuni și măsuri.

Activitățile de bază (dispecerat, intervenții pentru soluționarea incidentelor și deranjamentelor la rețelele de energie, mentenanța sistemului de distribuție) se desfășoară normal. O parte a lucrărilor de teren a fost limitată, în scopul protejării clienților și angajaților, fără a fi afectată siguranța și continuitatea alimentării cu energie. Au fost instituite măsuri de protecție prin intensificarea igienizării tuturor spațiilor de lucru.

Activitatea centrelor de relații cu publicul este suspendată temporar, începând cu 23 martie, urmând ca interacțiunile cu persoanele fizice sau juridice să fie efectuate prin intermediul canalelor alternative. Activitatea de procesare a cererilor de racordare la rețea și de emitere a avizelor de amplasament se va realiza exclusiv online, prin intermediul portalului de internet al companiei.

“Ne cerem scuze pentru întârzierile care pot apărea, dar îi asigurăm pe clienți că facem totul pentru a le soluționa cât de repede posibil. Compania asigură funcționarea permanentă, 24/7, a dispeceratului de urgență și a echipelor de intervenție.

Pentru a ne proteja sănătatea solicităm sprijinul clienților pe care îi rugăm să păstreze o distanță de minimum 2 m față de personalul companiei noastre aflat la intervenții în rețeaua de energie electrică sau la instalațiile de utilizare a gazelor naturale. Îi rugăm să ne anunțe dacă se află în izolare la domiciliu.

Le mulțumim clienților pentru înțelegere și dorim să le transmitem faptul că respectăm cu stricteţe toate recomandările şi măsurile anunţate de autorităţi în vederea limitării răspândirii coronavirusului şi ne vom conforma tuturor măsurilor care vor fi anunțate pe viitor”, a menționat conducerea E.ON România.

Delgaz Grid, companie din cadrul grupului german E.ON, deserveşte 3 milioane de clienţi. Compania operează o reţea de gaze naturale de 22.000 km în 20 de judeţe din Nord-Vestul României şi o reţea de electricitate de 81.000 km în şase judeţe din Moldova.

Comenteaza