Domo rămâne doar în spaţiul virtual. Altex îi preia magazinele

Domo rămâne doar în spaţiul virtual. Altex îi preia magazinele
Retailerul de produse electronice Altex a anunţat că va asigura servicii postvânzare clienţilor Domo după închiderea magazinelor acestuia, potrivit unui comunicat al retailerului.

"Altex a pus în aplicare această facilitate adusă clienților Domo încă de anul trecut, prin preluarea obligațiilor pe care vechiul retailer le avea față de clienții săi în magazinele deschise în locul fostelor showroom-uri Domo", precizează comunicatul. Până în prezent Altex a deschis magazine în locul Domo în Cluj-Napoca, Craiova, Constanța, Miercurea Ciuc, Pitești, Râmnicu Sărat, Reghin și Târgoviște.
 
"În București, foștii clienți Domo vor putea apela la serviciile postvânzare în magazinul din AFI Palace Cotroceni. Conform noii politici a retailer-ului, foștii clienți Domo pot beneficia, pentru produsele aflate în gama Altex, de garanție și service. Pentru a putea fi aplicate aceste facilități, clienții trebuie să prezinte facturile produselor achiziționate și să fie urmate procedurile aferente soluțiilor postvânzare, disponibile pe website-ul oficial al retailer-ului", arată Altex.
 
Domo a anunţat în noiembrie anul trecut că va închide toate magazinele fizice, pentru a rămâne cu operaţiuni doar pe internet.

Comenteaza