Donație de 500.000 de lei pentru spitalele din Cluj și București din partea Grupului E-INFRA

Donație de 500.000 de lei pentru spitalele din Cluj și București din partea Grupului E-INFRA

Grupul ce activează în domeniul infrastruturii donează suma de 500.000 de lei pentru sprijinirea sistemului sanitar în perioada pandemiei de COVID-19.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Grupul de companii E-INFRA anunță astăzi că donează 500.000 lei, prin intermediul Netcity Telecom în București și Nova Power & Gas în Cluj-Napoca, pentru susținerea sistemului sanitar românesc și a eforturilor de a controla efectele locale ale situației pandemice curente. Suma este destinată achiziției de kit-uri de testare, echipamente de protecție pentru medici, dezinfectanți, precum și ventilatoare și videolaringoscoape. Donația este destinată sprijinirii capacității medicale în București, cu focus pe Spitalul Victor Babeș și Institutul Matei Balș, și în Cluj, pe Spitalul Clinic Județean de Urgență și Institutul Oncologic Cluj-Napoca. Sponsorizările sunt intermediate de Fundația Transilvania Leaders, MagiCamp și Crucea Roșie Română.

Despre E-INFRA

E-INFRA este un grup cu capital integral românesc de cinci companii active în domeniul infrastructurii, al cărui rol este cel de a susține calitatea vieții oamenilor, printr-o infrastructură modernă. Grupul E-INFRA activează în doua sectoare din domeniul infrastructurii: deținerea si operarea de infrastructură proprie de telecomunicații și energie, și servicii profesionale în infrastructură. Din grup fac parte Electrogrup SA, Direct One SA, Netcity Telecom SRL, Nova Power & Gas SRL și WESEE SRL.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza