Două hoteluri din Cluj, în topul celor mai bune din ţară. Care e cel mai bun hotel din Cluj

Două hoteluri din Cluj, în topul celor mai bune din ţară. Care e cel mai bun hotel din Cluj
Două hoteluri din Cluj se află în topul celor mai bune 25 de unităţi de cazare din România, întocmit de utilizatorii prestigiosului site tripadvisor.com.

 

Este vorba de Golden Tulip Ana Dome (4 stele), care ocupă poziţia 9 în clasament, şi respectiv de Opera Plaza (5 stele), pe poziţia 18. Primul loc e ocupat de un hotel din Iaşi, Little Texas, în vreme ce pe următoarele poziţii ale clasamentului se află Ramada Nord şi Epoque, ambele din Bucureşti.

În clasament se mai găsesc Hilton Sibiu, J.W. Marriott, K+K şi Grand Continental din Budcureşti, Hotel Plaza Târgu Mureş sau Central Plaza Piatra Neamţ. Din Oradea, cel mai bun hotel a fost Ramada, iar de pe litoral Splendid Hotel din Mamaia. Vezi aici toate cele 25 de hoteluri din clasament

În ce priveşte Golden Tulip Ana Dome, din totalul de 70 de evaluări, 32 îl clasifică la "excelent" iar alte 31 la "foarte bun". "Hotelul e localizat în cea mai înaltă zonă a Clujului, ceea ce oferă o privelişte incredibilă asupra oraşului. Camerele sunt spaţioase şi foarte bine echipate. Bună conexiune wireless în întreg hotelul (două acces points la fiecare etaj) şi un restaurant drăguţ. La 20 de minute de aeroport cu taxi şi 5-7 minute de centrul oraşului", a scris un utilizator al site-ului.
"Am organizat o conferinţă cu 100 de participanţi în 17 februarie 2011 în Golden Tulip Ana Dome, sala de conferinţe a fost grozavă şi serviciile au fost excelente. E un loc bun pentru a-ţi aduce partenerii de afaceri", a scris un alt utilizator. Vezi aici toate impresiile

Citeşte aici mai multe despre hotel

Comenteaza