Două restaurante noi în centrul Clujului

Două restaurante noi în centrul Clujului
Două restaurante noi se deschid în această lună în Cluj-Napoca.
Unul dintre cele două restaurante, Bogracs, a fost deschis în urmă cu o săptămână pe pietonala Ion Raţiu, în urma unei investiţii de 30.000 de euro. "Servim preparate ungureşti, pentru că preparate ardeleneşti găseşti oriunde", a explicat administratorul Zoltan Aradi pentru ziuadecj.ro. El adaugă că aceasta este soluţia pe care a găsit-o la faptul că multe afaceri cu restaurante au fost închise în ultimii doi ani în oraş. "De aceasta am ales reţetarul unguresc. Preparăm bobgulyas, ciorbă de peşte şi alte preparate tradiţionale. Bucătarul e din Harghita, dar a lucrat în Ungaria iar eu am trăit zece ani acolo", a spus Aradi. Până la ora 17, restaurantul are specific de autoservire iar meniul zilei costă 11 lei.

Restaurantul a fost deschis în spaţiul de 110 metri pătraţi lăsat liber de Bistro Vechio

Un alt restaurant va fi deschis în această lună pe Calea Moţilor, în locul fostului restaurant cu specific grecesc Grappa. "Restaurant Grătar" are ca profil preparatele prăjite la grătar şi va fi deschis în această lună, potrivit unui anunţ lipit în vitrinele spaţiului.
Comenteaza