Dublă lovitură. Două branduri importante ale Clujului și-au alipit numele

Dublă lovitură. Două branduri importante ale Clujului și-au alipit numele
Contract de aproape 10 milioane de euro, la Cluj. Urmează cinci ani de implicare și belșug.

UPDATE

Consiliul Local Cluj-Napoca, proprietarul Sălii Polivalente,  a aprobat marţi în unanimitate, continuarea demersurilor pentru semnarea contractului cu Banca Transilvania, care va da pentru următorii cinci ani numele sălii multifuncţionale a Clujului. 

Conducerea Săli Polivalente a informat că oferta iniţială a băncii clujene a fost de 500.000 de euro pe 5 ani iar în urma negocierilor a fost stabilită la 600.000 de miide euro pe 5 ani. Anul acesta banca va vira Sălii Polivalente suma de 240.000 de euro.

Ştirea iniţială

BT Arena. Așa ar urma să se numească, chiar de anul acesta, Sala Polivalentă din Cluj. BT Arena... Încercați să vă obișnuiți cu această denumire, pentru că o veți vedea foarte des în următorii (cel puțin) cinci ani.

SC Sala Polivalentă SA, societatea care administrează cea mai mare sală de evenimente sportive și artistice din România, a anunțat, încă din luna iulie, că este în căutarea unui partener, astfel încât obiectivul să poarte o denumire comercială. Anunțul a fost postat pe website-ul polivalentacluj.ro la 1 septembrie. Consiliul de conducere al Băncii Transilvania a reacționat în scurt timp și a făcut o ofertă, care urmează să fie prezentată spre aprobarea consilierilor locali în ședința de marți.

Concret, oferta făcută de Banca Transilvania este de 600.000 de euro pentru următorii cinci ani. Propunerea financiară pentru naming este completată de o alta, din informațiile obținute de noi. Tot pentru un interval de cinci ani, BT se obligă față de clujeni să investească 9 milioane de euro în sportul din capitala Transilvaniei.

Sigla tricoloră a băncii va fi aplicată pe exteriorul sălii, dar și în interior, pe mai multe dintre spațiile publicitare. În plus, în toate comunicările oficiale, Sala Polivalentă va fi numită BT Arena.

Vorbim de un parteneriat între două branduri care fac o bună publicitate Clujului. O societate deja matură, Banca Transilvania, cu rezultate financiar-bancare excelente și cu ambiția de a deveni numărul 1 pe piața bancară din Română, respectiv o sală care a devenit un sediu național al relaxării. BT este singura bancă din România cu sediul central la Cluj-Napoca. În cei trei ani de la inaugurare, Sala Polivalentă a găzduit Eurobasket 2017, Campionatul European de gimnastică 2017, meciuri internaționale de baschet, handbal și tenis feminin; de asemenea, pe scena din sală au concertat nume importante ale muzicii internaționale, precum Julio Iglesias, Jean Michel Jarre, Lara Fabian, Eros Ramazzotti, Jose Carreras și, marți seara, Sting.

 

Comenteaza