După 1 metru de autostradă, Mandachi construiește un ansamblu de vile la Cluj

După 1 metru de autostradă, Mandachi construiește un ansamblu de vile la Cluj

Omul de afaceri Ştefan Mandachi, fondatorul lanțului de restaurante Spartan, va investi 25 de milioane de euro pentru dezvoltarea a 400 de vile în județele Cluj, Suceava și Iași.

Planul companiei dezvoltatoare, Mandachi Industry, este de a construi 400 de case cu suprafețe utile de 119-290 mp, cu un preț de pornire de la 84.500 de euro. Acesta deţine 25 ha în Suceava, unde a început construirea câtorva vile, conform Economica.net.

„În Cluj și Iași ne omoară birocrația; am întrat în mâinile consilierilor și cine știe când vom ieși. Oricum, intenționăm să găsim parteneri care ar trebui să vină cu bani și cu terenul necesar pentru construcție, dar deocamdată vom pune noi banii, iar la final tragem linie și vedem cât a contribuit fiecare”, spune Mandachi.

Toate ansamblurile rezidențiale vor face parte dintr-o franciză imobiliară, Holywood Villas, ce se va lansa în septembrie. Construcţiile vor fi de tip vilă, case cu parter şi etaj, sub Mandachi Industry. Banii pentru dezvoltarea caselor care vor alcătui proiectele rezidențiale provin din surse proprii şi finanţări bancare.

Mandachi este fondatorul lanţului Spartan, cea mai mare reţea de restaurante cu specific grecesc din România (56 de unități). Suceveanul a devenit celebru după ce a inițiat protestul "România vrea autostrăzi" și a construit primul metru de autostradă din Moldova, cu bani proprii, în localitatea Cumpărătura (Suceava).

Comenteaza