Ecolor își revine după pandemie: val de angajări la fabrica din Jucu

Ecolor își revine după pandemie: val de angajări la fabrica din Jucu

Producătorul clujean de mobilier Ecolor, care face majoritatea producției pentru grupul IKEA, a început să pună la bătaie numeroase locuri de muncă la fabrica sa din comuna Jucu.

Printre ele se numără operatori de utilaje, muncitori în producție, electricieni, mecanici de întreținere, dar și Junior IT Support. Acestora li se oferă “salariu competitiv, contract pe o perioadă nedeterminată, tichete de masă de 15 lei/zi, masă gratuită în fiecare schimb, sport de noapte de 25%, prime de vacanță, Paște și Crăciun”, conform conducerii societății.

Ecolor și-a relua activitatea începând cu 18 mai, cu trei schimburi, în toate sectoarele de producție, cu excepția liniilor de ambalaj, care au început activitatea din 20 mai. Societatea a dat în funcțiune, în 2018, o linie de fabricație cu echipamente de ultimă generație. Investiția va continua pentru a automatiza alimentarea și evacuarea liniei, dar și pentru a instala, în premieră, un sistem automat de control al calității.

Ecolor este o companie privată cu capital suedez. Aceasta are 650 de angajați și produce mobilier pentru export, în principal către magazine și depozite IKEA. Firma-mamă este Gyllensvaans Möbler (Suedia), companie de familie, producător de mobilier din 1946 și furnizor al IKEA din 1952. Fabrica de la Jucu are o suprafață construită de 57.000 mp, produsele finite fiind realizate din PAL și MDF.

Comenteaza