Şefii de la Knauf fac voluntariat la Cluj

Şefii de la Knauf fac voluntariat la Cluj
O echipă de voluntari din domeniul construcţiilor a ales să muncească pe şantierul organizaţiei Habitat for Humanity din comuna Jucu.

Este vorba despre 33 de directori executivi şi de senior manageri ai companiilor Knauf Gips şi Knauf Insulation din şase ţări: România, Bulgaria, Croaţia, Slovenia, Grecia şi Serbia. Ei se reunesc pe şantier pentru a le oferi famiiilor cu venituri mici din Cluj un loc mai bun în care să trăiască. 
 
La Jucu, organizaţia construieşte 15 locuinţe simple, decente şi accesibile pentru familii cu venituri modeste. „Suntem pe ultima sută de metri, aşa că ajutorul din partea Knauf Gips şi Knauf Insulation, în materiale de construcţie şi voluntari, este foarte important pentru noi”, susţin membrii acesteia. 
 
Pe plan internaţional, Habitat for Humanity a construit 800.000 de locuinţe sigure, decente și accesibile. 4 milioane de oameni din 3.000 de comunităţi din 80 de ţări din întreaga lume au beneficiat de programele organizației. Habitat România există din 1996 şi are filiale la Cluj, Beiuş, Rădăuţi, Craiova, Comăneşti, Ploieşti şi Piteşti. Filiala clujeană este activă din 1999.

Comenteaza