Emag va livra mâncare din restaurantele Clujului cu flota Autonom

Emag va livra mâncare din restaurantele Clujului cu flota Autonom
Platforma de livrare a Emag va închiria 100 de mașini de transport | Foto: Autonom

Platforma de livrări Tazz by Emag se va extinde cu 100 de maşini Autonom în Cluj-Napoca, Bucureşti şi Timişoara.

Furnizorul integrat de soluții de mobilitate și finanțare Autonom a încheierea unui parteneriat prin care restaurantele sunt sprijinite să își continue activitatea în contextul restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus. Parteneriatul constă în extinderea livrărilor Tazz by Emag prin autoturisme noi în sistem de închiriere auto pe termen mediu.

„Acest parteneriat ne va permite să colaborăm cu mai multe restaurante locale și să extindem echipa de curieri", a spus Alin Șerban, CEO al Tazz by Emag. În urma procesului de extindere, flota companiei numără 2.000 de autovehicule, 1.000 de biciclete și scutere. Serviciul este disponibil în 20 de orașe din România.

Prin intermediul Tazz by Emag (fosta Eu Ce Mânânc, n. red.) se livrează mâncare gătită de la 2.000 de restaurante, dar și alimente, bunuri de larg consum și produse disponibile în showroom-urile companiei de comerț electronic.

În contextul pandemiei, comenzile la Tazz by Emag au urcat cu 800% de la începutul acestui an. Compania trece printr-o perioadă de expansiune rapidă ce presupune investiții în dezvoltarea tehnologiei și a infrastructurii, extinderea echipei, noi parteneriate cu restaurante și retaileri.

„De la apariția pandemiei de COVID-19, platformele de livrare au avut un rol fundamental în susținerea afacerilor locale mici: restaurante, cafenele și magazine, ajutându-le să-și deservească în continuare clienții, în ciuda circumstanțelor dificile. Îi încurajăm pe români să sprijine brandurile locale și micii antreprenori", a declarat Dan Ștefan, cofondator al Autonom.

Tazz by Emag și Autonom sunt partenere din 2018 pentru soluții de mobilitate. Printre furnizorii majori de mâncare din România se mai numără Glovo, Foodpanda, Takeaway.   

Comenteaza