Evaluatorii de la Darian: “Structura noastră operațională rezistă provocării coronavirusului”

Evaluatorii de la Darian: “Structura noastră operațională rezistă provocării coronavirusului”

Compania de evaluare Darian DRS Cluj susține că rețeaua sa internă securizată permite funcționarea la distanță, fără bariere geografice.

“Aceste zile și următoarele vor fi sensibile și intense. Poate nu intense în sensul vitezei și amplorii în care ne desfășuram activitatea și afacerile, dar cu siguranță intense în măsurile și acțiunile pe care trebuie să le luăm pentru a asigura un parcurs cât mai ușor peste situația de criza legată de provocarea coronavirusului.

Pentru a avea efect, aceste măsuri trebuie luate cât mai repede, să fie și cea mai bună soluție pentru afacere dar și în interiorul regulilor legale și sociale. Pentru ca să puteți lua cele mai bune decizii, iar apoi să le puteți implementa cât mai urgent și cât mai eficient, noi vă suntem alături.

Ne-am organizat activitatea în așa fel încât suntem 100% operaționali, chiar dacă lucrăm de la distanță sau nu suntem fizic prezenți tot timpul la birou. Echipa noastră din toată țara lucrează la proiectele începute, se asigură că vor fi livrate în termenul stabilit și este pregătită să preia noi sarcini pe măsură ce apar solicitări.  

Structura noastră operațională a fost proiectată în așa fel încât să reziste unei astfel de provocări. Datorită rețelei interne securizate funcționăm fără bariere geografice, ceea ce ne permite să putem să fim alături atât cu expertiza, cât și cu prezența noastră. Vom încerca să respectăm cât mai mult distanțarea comunitară, așadar ori de câte ori va fi posibil întâlnirile noastre se vor petrece în mediul online.  

Chiar dacă ceașca de cafea pe care o vom avea în față nu va fi din același set, ne vom putea întâlni ori de câte ori doriți și vă vom asista cu tot ceea ce știm mai bine să luați cele mai bune decizii și mai ales să le implementați apoi. Vă asigurăm totodată de tot sprijinul în implementarea acestor măsuri, mai ales în contextul în care anumite reglementări implică o analiză în detaliu a eligibilității”, a transmis conducerea Darian.  

Darian DRS a luat ființă ca societate româno-elvețiană, iar din 1993 s-a concentrat pe activitatea de evaluare și consultanță financiară. După o lungă experiență în domeniul evaluării, din 2014 Darian DRS este activ si pe segmentul de consultanță fiscală prin societatea din grup Darian DRS Tax, iar din 2015, si pe segmentul de servicii de audit prin societatea Darian DRS Audit.

Acționarii companiei cu afaceri de 9,1 milioane de lei și un profit net de 1,7 milioane în 2018 sunt Adrian Crivii (63,5%) (foto dreapta), Adrian Popa-Bochiș (20%), Ciprian Codău (5%), Adrian Motrea (5%), Horia Abrudan (2,5%), conform platformei financiare Termene.ro.

Comenteaza