Evomag intră pe piaţa asigurărilor RCA

Evomag intră pe piaţa asigurărilor RCA
Conducerea Evomag a anunţat că îşi va extinde portofoliul cu asigurări, având ca obiectiv vânzarea a 10.000 de poliţe într-un an.
Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Pentru început, aceasta va pune la dispoziţie poliţe de asigurare RCA, urmând ca în lunile viitoare să ofere acestora mai multe tipuri de poliţe de asigurare, servicii dezvoltate în parteneriat cu Destine Broker de Asigurare.

„Am observat un interes în creştere pentru achiziţia online de asigurări. Am început cu RCA pentru că există deja o tradiţie de achiziţie online a acestui tip de poliţă de asigurare. Vom adăuga în portofoliu, în perioada imediat următoare, şi asigurări de călătorie şi asigurări de locuinţe”, spune Mihai Pătraşcu, CEO evoMAG.

Vizitatorii magazinului online pot vizualiza, compara şi selecta din ofertele a opt asigurători: Allianz-Ţiriac, Asirom, City Insurance, Euroins, Generali, Groupama, Omniasig şi Uniqa.
Livrarea poliţelor RCA se va efectua în mod gratuit, în cel mult 48 de ore de la plasarea comenzii. În cazul în care clienţii optează pentru plata online, poliţa de asigurare intră în vigoare începând de a doua zi. În cazul plăţii ramburs, poliţa de asigurare va intra în vigoare după 5 zile.

Evomag este una dintre cele mai importante companii din industria de comerţ electronic din România. Aceasta comercializează produse din domeniile IT&C, electrocasnice, auto, îngrijire personală, sport & fitness, asigurări, nou-născuţi. Aceasta a realizat anul trecut o cifră de afaceri de 22 de milioane de euro, iar magazinul online este vizitat zilnic de 60.000 de persoane.

Unul dintre marii concurenţi de pe piaţa comerţului pe internet, Emag, a intrat pe piaţa asigurărilor RCA din anul 2011, punând iniţial la dispoziţie produsele a 10 companii de asigurări care activează pe această nişă.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza