Fabrica de acoperișuri Impro de la Cluj, extinsă cu 4 milioane de euro

Fabrica de acoperișuri Impro de la Cluj, extinsă cu 4 milioane de euro

Grupul polonez de construcții Impro va investi 4 milioane euro în extinderea fabricii sale de acoperişuri din judeţul Cluj.

Polonezii au afaceri de 100 de milioane de lei în România, potrivit ZF. „Anul 2020 va fi unul foarte interesant, deoarece activăm într-o piaţă volatilă şi cu siguranţă principala dificultate va fi stabilitatea preţului oţelului. Absorbţia fondurilor europene e un factor important pentru a susţine un trend ascendent, iar creşterea economică înregistrată în ţara noastră e un alt semnal pozitiv care întăreşte această estimare”, a menționat Mircea Pasenciuc, director general al Impro România.

Grupul Impro, care are în România două fabrici – de acoperişuri şi de panouri termoizolante, îşi va extinde capacitatea de producţie de acoperişuri de pe plan local, într-un program investiţional mai amplu, ce presupune un buget de 4 milioane de euro şi care se va întinde pe trei ani.

„Vom demara noi investiţii pentru 2020 şi pentru următorii ani. Vom mări capaci­tatea de producţie, vom aduce noi utilaje de producţie şi vom extinde spaţiul de producţie, mărind hala deja existentă în Cluj. Toate aceste investiţii vor aduce necesitatea de a mări echipa noastră, mai ales în departamentele producţie şi logistică“, spune directorul Impro România.

Comenteaza