FAN Courier începe construcția hub-ului său din Cluj

FAN Courier începe construcția hub-ului său din Cluj

Liderul pieței locale de curierat își va extinde rețeaua de hub-uri și va deschide unul în Cluj-Napoca, de 5 milioane de euro.

Compania se află în proces de selectare a constructorului, a declarat Neculai Mihai, acționar al companiei, conform Profit. "Investiția în hub-ul din Cluj-Napoca rămâne în continuare pe lista investițiilor prioritare pe care le pregătim pe termen mediu. Analizăm contextul actual și suntem în plin proces de licitație pentru alegerea constructorului.

Sperăm să obținem și autorizația finală de construcție până la finalizarea licitației. Beneficiile acestui proiect, gândit ca un punct de tranzit conectat cu Iași, Baia Mare și Oradea, sunt extrem de importante și înseamnă, în primul rând, o reducere a timpilor de livrare simultan cu creșterea productivității", a spus oficialul FAN Courier.

FAN Courier este o companie cu capital integral românesc, fondată în 1998 de Adrian Mihai, Neculai Mihai și Felix Pătrășcanu. Compania a devenit în 2006 liderul pieței românești de curierat, poziție consolidată constant datorită investițiilor și serviciilor cu valoare adăugată noi, introduse permanent.

FAN Courier deservește cei peste 50.000 de clienți, majoritatea persoane juridice, cu ajutorul unei echipe formate din peste 6.850 de colaboratori și a unei flote auto de peste 4.200 de autovehicule. Liderul pieței locale de profil estimează pentru acest an o creștere a afacerilor cu până la 15% față de 2019, când business-ul va atinge 166 de milioane de euro, în urcare cu 15% peste rezultatul din 2018.

Comenteaza