Farmec, gata să scoată pe piață cinci noi dezinfectanți

Farmec, gata să scoată pe piață cinci noi dezinfectanți

Compania clujeană de cosmetice Farmec cere grăbirea procesului de autorizare pentru cinci noi produse dezinfectante pentru mâini şi suprafeţe.

“Am luat legătura cu Ministerul Sănătăţii, respectiv cu Comisia de biocide, pentru a grăbi autorizarea unui număr de cinci produse dezinfectante, atât pentru mâini, cât şi pentru suprafeţe. Este foarte important să subliniez faptul că avizul normal pentru produse dezinfectante se obţine de la Comisia biocide în 2-3 luni”, spune, Mircea Turdean, director general al Farmec Cluj, cel mai mare producător local de cosmetice.

Turdean susține că a luat legatura şi cu Ministerul Economiei pentru a ajuta compania în acest demers, conform ZF.ro

“Rafturile magazinelor de tip supermarket, hipermarket, farmacie, magazine stradale sunt goale la categoria dezinfectanţi. Farmec, în poziţia de cel mai mare producător şi distribuitor de produse cosmetice şi de curăţenie din România, dispune de capacităţi de producţie, linii tehnologice de înaltă productivitate în realizarea de dezinfectanţi de mâini şi suprafeţe”, a spus Mircea Turdean.

Potrivit acestuia, Farmec are contracte cu toate reţelele de supermarketuri, farmacii şi cu magazinele mici din ţară și "o forţă de distribuţie proprie, constituită dintr-o flotă importantă de maşini mari, camioane, maşini mici de livrare, şi sute de agenţi în toată ţara". 

Comenteaza