Florin Cîțu se laudă că România a depășit Ungaria la PIB-ul pe cap de locuitor / Avalanșă de ironii în online

Florin Cîțu se laudă că România a depășit Ungaria la PIB-ul pe cap de locuitor / Avalanșă de ironii în online
| Foto: MEDIAFAX FOTO

Premierul interimar a postat un mesaj în care spune că România a depăşit, în premieră, Ungaria la Produsul Intern Brut (PIB) pe cap de locuitor. În mai puţin de 5 minute, Cîţu a primit peste 100 de mesaje în care internauţii îl iau peste picior.

„În premieră, România a depăşit Ungaria la PIB pe cap de locuitor. Vestea bună este că va depăşi şi Polonia, aşa cum anunţă Banca Mondială. Desigur, pentru asta trebuie să menţinem ritmul actual”, spune, vineri, pe Facebook, premierul interimar, Florin Cîţu.

Acesta se laudă şi spune că este un nou semnal că măsurile luate au fost cele potrivite, chiar şi în perioadă de criză sanitară. „Avem cea mai bună redresare economică din Europa, iar asta înseamnă că suntem pe drumul cel bun. Important este să nu facem paşi în spate!”, mai scrie Cîţu, potrivit Mediafax.

În mai puţin de 5 minute, postarea lui Cîţu a primit peste 100 de reacţii. Internauţii l-au luat peste picior pe premier, care a primit mesaje precum: „Într-adevăr se vede, la motorină, gaze naturale şi energie electrică. Mulţumim!” sau „Voi nu sunteţi în toate minţile!”, „Ăsta ne ia la mişto!”, „Nu mai posta după ce bei!”. Un alt internaut spune: „Nimeni nu a mai minţit ca tine în 31 de ani! Eşti unic!” sau „Ce să consum şi eu să am senzaţia că mi se dublează ăia 2 lei din portofel??”.

Comenteaza