Friesland: Nu închidem fabrica din Baciu

Friesland: Nu închidem fabrica din Baciu
Directorul de vânzări al FrieslandCampina neagă că firma vrea să închidă fabrica Napolact din Baciu.

"Informațiile despre inchiderea fabricii FrieslandCampina din Cluj sunt speculații", spune directorul de vânzări Cornel Cărămizaru. "Fabrica nu a fost închisă, este funcțională ca si pana acum. O decizie privind relocarea productiei de la Baciu catre alta unitate de productie nu a fost luata. Pentru a isi asigura o prezenta sustenabila pe termen lung in Romania, FrieslandCampina cauta continuu sa imbunatateasca productia, distributia, strategiile de marketing, vanzari si resurse umane, în conditiile de piata dificile din prezent. In acest sens, FrieslandCampina analizează în mod constant unde şi cum este cel mai eficient să producă mărcile companiei".

Cărămizaru spune că Napolact este "cea mai importantă marcă" a Friesland. "Investim continuu în calitatea produsului şi în marketing, chiar de curând am făcut îmbunătăţiri la nivel de ambalaj iar asta dovedeşte încă o dată angajamentul nostru pe termen lung de a creşte brandul", spune el.

"Brandurile noastre, Napolact, Oke si Milli sunt produse din lapte din Ardeal. Avem o retea extinsă de fermieri în Transilvania de la care colectam laptele. Intentia noastra este sa ne dezvoltăm rețeaua, tocmai pentru că ne concentrăm pe creștere", mai spune el.

De remarcat, în declaraţie Cărămizaru subliniază că fabrica nu a fost închisă, dar nu face referire la nicio posibilă mutare sau închidere pe viitor. ziuadecj.ro a arătat în exclusivitate aseară că Friesland a decis să închidă fabrica Napolact din Baciu.

Comenteaza