Germanii de la Hornbach se pregătesc să taie panglica primului magazin din Cluj

Germanii de la Hornbach se pregătesc să taie panglica primului magazin din Cluj

Retailerul german de materiale de construcţii şi grădinărit Hornbach muncește la amenajarea noului magazin pe care urmează să îl deschidă la Cluj-Napoca în luna iulie.

HORNBACH, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de constructii si gradinarit, a dat startul amenajarii unui nou magazin în Romania, la Cluj-Napoca, urmand ca acesta sa fie inaugurat în 15 iulie. Cel de-al optulea magazin al retelei pe plan local va avea o suprafata de 23.000 de metri patrati, păstrând formatul utilizat de Hornbach pe piața din Romania, si este amplasat pe un teren de aproximativ 4,1 hectare.

„Asa cum ne-am obisnuit clientii, atat pe plan local, cat si international, noul nostru magazin va urma standardele de calitate germana. Astfel, vom veni în întampinarea clujenilor cu un sortiment vast de aproximativ 55.000 de articole mereu în stoc si alte 29.000 disponibile la comanda. În plus, toti clientii nostri pot beneficia de o serie de servicii ce îi pot ajuta în derularea proiectelor de constructii, amenajari si gradinarit", a declarat Mugurel-Horia Rusu, Director General al Hornbach Romania.

Intreaga suprafata a magazinului, care va fi situat în cartierul Bulgaria, pe strada Plevnei, nr. 1-7, este de 23.000 de metri patrati. Aceasta cuprinde zone speciale precum zona de Gradina si ZOO, cu o suprafata de 5.200 de metri patrati, si cea de Drive In, ce ocupa 6.900 de metri patrati. În plus, clientii magazinului dispun de 335 de locuri de parcare. 

Concernul Hornbach deține 163 de magazine mixte de materiale de construcții și grădinărit și magazine online, în 9 țări din Europa (Germania, Austria, Olanda, Cehia, Luxemburg, Elveția, Suedia, Slovacia și România), dintre care 7 în România (București Berceni, București Militari, București Balotești, Brașov, Timișoara, Sibiu și Oradea).

 

Comenteaza