Germanos, Sunlight şi Telemobil, înghiţite de Telekom

Germanos, Sunlight şi Telemobil, înghiţite de Telekom
Grupul Telekom România a anunţat fuziunea operaţiunilor sale mobile într-o singură entitate, cu scopul de a concentra toate operaţiunile de telefonie mobilă ale Germanos Telecom România, Sunlight România Bucureşti şi Telemobil, ca societăţi absorbite, sub Telekom România Mobile Communications (TRMC).

Fuziunea operaţiunilor mobile din cadrul grupului s-a realizat la 1 decembrie. TRMC îşi va păstra obiectul principal de activitate. “Fuziunea operaţiunilor noastre mobile este un pas important în cadrul programului de transformare iniţiat în acest an, în linie cu strategia noastră de a ne consolida poziţia pe piaţa locală de telecomunicaţii. 
 
Fuziunea va conduce la o structură organizaţională mai agilă şi mai eficientă, precum şi la o utilizare mai eficientă a resurselor, care să sprijine execuţia noii noastre strategii comerciale şi consolidarea brandului Telekom pe piaţă”,
a spus Miroslav Majoros, director general al Telekom Romania.  
 
Operaţiunea nu implică întreruperi sau schimbări semnificative în privinţa serviciilor oferite clienţilor. Ca efect al fuziunii, angajaţii societăţilor absorbite au fost transferaţi, începând cu 1 decembrie, către TRMC, în aceleaşi condiţii contractuale prevăzute în contractele individuale de muncă şi cu păstrarea drepturilor şi beneficiilor.
 
Telekom România oferă servicii de telecomunicaţii fixe şi mobile, având 10 milioane de contracte de servicii. Aceasta este prezentă pe piața românească din 2014, după rebranding-ul comun al Romtelecom și Cosmote România.

Telekom aparţine Deutsche Telekom, una dintre companiile lider global de telecomunicații integrate. Principalii săi concurenţi pe piaţa românească de televiziune prin cablu, telefonie şi internet sunt RCS+RDS, UPC, Orange, Vodafone.

Comenteaza