Gigantul Ernst & Young va angaja studenți la Cluj. Vor lucra de acasă

Gigantul Ernst & Young va angaja studenți la Cluj. Vor lucra de acasă

Compania globală de audit Ernst & Young a pus ochii pe studenții și absolvenții de profil economic, dar și juridic sau tehnic care își desfășoară activitatea la Cluj, cărora le va permite să lucreze în sistem de telemuncă.

Aceasta va recruta peste 100 de studenţi şi absolvenţi pentru birourile din România. ”Din septembrie îi aşteptăm alături de noi. Până când situaţia actuală ne va permite să ne vedem la birou şi în format fizic, viitorii colegi vor avea opţiunea de a lucra de acasă”, a transmis conducerea companiei.
 
EY România va deschide campania de recrutare de juniori EY Express, prin care va angaja studenţi şi absolvenţi din întreaga ţară, pentru birourile din Cluj-Napoca, Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi, Timişoara şi Chişinău, din septembrie 2021.

Compania vrea să angajeze atât studenţi din ciclul universitar şi de masterat, cât şi proaspăt absolvenţi din domeniul economic, juridic şi tehnic. Experienţa de muncă anterioară nu este o cerinţă. Campania se derulează în perioada martie – iunie, exclusiv în mediul online, în patru etape: întâlniri de grup, etapa de testare online, evaluarea competenţelor într-un centru de evaluare, iar cei mai buni vor primi o invitaţie la un ultim interviu.

Ernst & Young este una dintre cele mai mari companii de consultanță financiară și audit din lume. Aceasta a fost creată în 1989, prin fuziunea Arthur Young și Ernst & Whinney, companii fondate în 1906,  respectiv 1903. Compania prezentă și în România face parte din grupul celor mai mari patru firme de audit din lume numit Big Four, alături de KPMG, PricewaterhouseCoopers și Deloitte Touche Tohmatsu.

Comenteaza