Apare Campeador Inn, aparthotel cu 110 camere peste drum de Expo Transilvania

Apare Campeador Inn, aparthotel cu 110 camere peste drum de Expo Transilvania
Noua unitate hotelieră este transformată dintr-un cămin de nefamiliști | Foto: Campeador

Constructorii bistrițeni de la Campeador vor da în funcțiune, în această primăvară, la Cluj-Napoca, prima unitate turistică din România în care accesul se face fără ajutorul recepționerilor. 

Compania deținută de familia Larionesi a transformat un cămin de nefamiliști din Cluj-Napoca în aparthotel, în care accesul se poate face prin scanarea unui cod QR, fără a interacționa cu recepționerii, potrivit Romanian Hospitality. Daniel și Florin Larionesi, proprietarii Campeador, au realizat investiția peste drum de centrul expozițional Expo Transilvania.

„Complexul va cuprinde 110 unități disponibile pentru închiriere, împărțite între camere standard, apartamente și o zonă de birouri. Deschiderea se va face treptat, cu primele 44 de camere în primăvară, restul până în iunie. Avem o zonă de acces a oaspeților pe bază de cod QR, pentru siguranța lor.

Rezervarea se poate face online, se primește codul QR pe telefon și acesta se scanează la recepție sau la o intrare separată, cu acces direct în cameră. Facturarea o poate face tot singur. Avem, totuși, și o zonă de recepție pentru a păstra interacțiunea umană“, a declarat managerul Campeador Inn, Iuliana Poka.

Sistemul de control al accesului este furnizat de compania locală Calirom. Clienții aparhotelului vor avea la dispoziție și un chioșc electronic pentru self check-in și self check-out. 10 camere au fost gândite ca spații pentru birouri, ce pot fi închiriate pe zi, pe lună sau pe termen lung. Grupul Campeador a dezvoltat până acum șapte ansambluri rezidențiale în cinci județe din România și în Viena, cu 1.000 de apartamente.

Comenteaza