IBM lansează noi sisteme de stocare de informaţii la Cluj

IBM lansează noi sisteme de stocare de informaţii la Cluj
Compania IBM a anunţat joi la Cluj lansarea pe piaţă a unor noi sisteme de stocare a datelor şi informaţiilor destinate în special întreprinderilor mici şi mijlocii (IMM).
Sistemele create de IBM sunt destinate inclusiv procesării tranzacţiilor şi analizelor în timp real, iar unul dintre principalele avantaje pe care le prezintă este acela că pot reduce spaţiul ocupat de sistemele de stocare cu până la 67%.

“Este vorba despre un produs adresat IMM-urilor, IBM Storwize 7000. Este un instrument care este rezultatul dezvoltării din ultima perioadă, a dezvoltării software şi hardwere din ultima perioadă. IBM practic investeşte în fiecare an 6 miliarde de dolari în partea de development”, spune Lucian Vlaicu, specialist tehnic pe zona sistemelor de stocare din cadrul IBM.

Această soluţie se adresează oricărei firme ce are nevoie de păstrarea datelor. Potrivit studiilor actuale, această nevoie de arhivare a firmelor creşte cu peste 40% de la un an la altul.
“Organizaţiile fac eforturi în ceea ce priveşte volumul de date şi explozia informaţională. â

Sistemul lansat de IBM furnizezaă clienţilor un nou nivel de eficienţă privind stocarea datelor, lucru ce îi poate ajuta să stocheze şi să securizeze datele”, spune şi Marius Vasile, manager al direcţiei de stocare din cadrul companiei. (B.VASILESCU)



Etichete
Comenteaza