IKEA își va deschide punct de colectare la Cluj

IKEA își va deschide punct de colectare la Cluj

IKEA va deschide un punct de colectare a comenzilor online din România la Cluj-Napoca. Acesta este al treilea din ţară, după cele din Brașov și Timișoara

Conform unui comunicat de presă, punctul de colectare de la Cluj-Napoca va fi deschis la sfârșitul lunii iulie 2018.

Clienții vor putea face cumpărăturile online pe www.IKEA.ro – sau în magazinul IKEA Băneasa, sau prin telefon cu ajutorul angajaților din call-center – și vor putea opta pentru livrarea produselor la punctele de colectare. În acest fel, vor putea să ridice personal produsele, în ziua și la ora la care doresc. Costul transportului este mai mic decât cel de livrare la domiciliu: numai 29 lei pentru pachete mici (sub 30 kg pe comandă) și 49 lei pentru coletele Cargo (peste 30 kg pe comandă), indiferent de dimensiunea și valoarea comenzii. Clienții care doresc să beneficieze de livrarea la domiciliu pot face în continuare acest lucru, prețurile aferente serviciului de livrare rămânând neschimbate (vezi linkul). Clienții nu vor găsi niciun produs IKEA expus sau disponibil pentru a fi cumpărat direct din punctele de colectare, acestea fiind destinate exclusiv ridicării comenzilor.

„Serviciul de comenzi online IKEA este în creștere și ne dorim să îl facem și mai eficient. Prin urmare, am decis să deschidem punctele de colectare pentru comenzi online din Brașov și Timișoara, precum și din Cluj. Astfel, clienții vor putea comanda online și vor avea opțiunea de a-și ridica singuri comenzile livrate la unul dintre noile puncte de colectare IKEA, în cel mai convenabil moment pentru ei, și la un preț și mai accesibil ca până acum”, declară Viviana Pavel – IKEA South-East Europe Real Estate and Development Manager pentru România, Croația, Serbia, Slovenia și Ucraina.

IKEA lucrează, de asemenea, la planurile de expansiune din România, iar cel de-al doilea magazin din București va fi deschis la sfârșitul verii 2018.

 

Etichete
Comenteaza