Începe şantierul pentru parcul tehnologic din zona gării

Începe şantierul pentru parcul tehnologic din zona gării
Dezvoltatorii de la Fribourg Development încep săptămâna viitoare lucrările pentru parcul tehnologic Liberty Cluj, a anunţat astăzi la Realitatea FM Cluj conducerea companiei. Primele spaţii de pe fosta platformă a fabricii Libertatea din zona gării vor fi predate în acest an.

"Mâine semnăm contractul cu societatea care va deveni antreprenorul general al lucrărilor, iar de luni încep lucrările. Primele spaţii vor fi livrate până la finalul anului, aşa că avem o provocare destul de mare în faţă. Această etapă va fi finanţată exclusiv din banii noştri", a menţionat preşedintele Fribourg Investment, Ion Sturza, în emisiunea Realitatea Economică difuzată de Realitatea FM Cluj.

Prima etapă din viitorul parc tehnologic Liberty presupune reconversia unor clădiri existente şi amenajarea spaţiilor exterioare. Suprafaţa utilă închiriabilă pentru birouri va fi de 5.600 mp. Liberty Technology Park Cluj este un proiect dezvoltat de Fribourg Development, diviziunea de real estate a fondului de investiții Fribourg Investments. Lansat încă din 2011, acesta prevede spaţii pentru companii active în domenii ca IT&C şi Cercetare-Dezvoltare, spaţii de servicii şi un accelerator de afaceri.

Vezi aici toate ştirile despre Liberty Center

 

 

Comenteaza