Video Informaticienii clujeni au sponsorizat o operă de artă pe un perete din oraș

Informaticienii clujeni au sponsorizat o operă de artă pe un perete din oraș

Compania britanică Betfair s-a implicat anul trecut în finanțarea evenimentelor culturale Lights On, Jazz in the Park, dar și în pictarea peretelui de la Liceul Romulus Ladea din Cluj-Napoca.

“Întotdeauna o bucurie să treci pe lângă tabloul de pe perete la liceul Romulus Ladea. A fost unul dintre proiectele de artă pe care le-am sponsorizat în 2020, un an cu opțiuni limitate pentru a ne bucura de evenimente culturale.

Totuși, datorită partenerilor ca Lights On Romania sau Jazz in the Park, am contribuit la crearea unui vibe pozitiv în orașul nostru, susținând comunitatea de artă. Va dura ceva timp ca acest sector să își revină, dar credem și vom continua să susținem mințile frumoase și creative ale Clujului”, susțin cei din echipa Betfair Cluj.

Ruxandra Tereanu a devenit anul trecut coordonator al Betfair Romania Development Cluj (BRDC), companie britanică de software cu afaceri anuale de 249 de milioane de lei. Biroul din Cluj este specializat în activități de realizare a softului la comandă, filiala având ca acționari companiile londoneze TSE Holdings (99% din capitalul social) și The Sporting Exchange (sub 1%), conform portalului financiar Termene.ro.

BRDC face parte din grupul britanic Paddy Betfair - Flutter și are 800 de angajați. Aceasta are sediul în complexul de birouri The Office și a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 249 de milioane de lei și un profit de 23 de milioane.

Betfair este o companie de jocuri de noroc online care oferă pariuri sportive (cu cote fixe), cazinou online, poker online și bingo online. Sediile principale ale companiei sunt situate în Londra și Dublin. Aceasta a fost cotată la Bursa de Valori din Londra ca Betfair Group, până când a fuzionat cu Paddy Power pentru a forma Paddy Power Betfair, devenită Flutter Entertainment.

Comenteaza