TOP recomandări de păcănele ideale pentru un început senzațional de primăvară la Betfair! (18+)

TOP recomandări de păcănele ideale pentru un început senzațional de primăvară la Betfair! (18+)

Operatorii de top din România vin constant cu diverse oportunități pentru jucători, unele fiind ceva mai tematice.

În această perioadă ai șansa de a-ți da un restart de excepție pentru sezonul cald, încercând sloturi ideale pentru începutul primăverii. 

Ele pot să fie testate pe tot parcursul anului, însă tematicile pe care le poartă parcă ne trimit cu gândul la aventură, la zilele tot mai lungi cu soare și care invită la călătorii virtuale pe tărâmuri îndepărtate. Iată ce poți încerca din oferta Betfair dacă vrei să ieși din cotidian și să te aventurezi în universuri online fantastice!

Păcănele la care să-ți încerci norocul la începutul sezonului cald

Dacă tot este vremea din ce în ce mai frumoasă, hai să faci câteva expediții în natură și să vizitezi locuri spectaculoase. Iată ce sloturi ai putea testa în acest sens:

Anaconda Wild aparține providerului Playtech și este un portal către jungla plină de mistere și oportunități de câștig. Jocul vine cu un matrix de 6x4 care are 50 de linii de plată. Exista mai multe atracții care contribuie la un gamplay intens, precum simbolurile wild și rundele de ReSpns care vin cu extra șanse de câștig.

Loco the Monkey a fost creat de furnizorul Quickspin și lansat în 2021. Acest titlu vine cu un RTP teoretic de 96,15%, plus cu o volatilitate medie spre mare. În cadrul natural unde se desfășoară acțiunea vor apărea numeroase simboluri tematice, inclusiv statueta cu rol de scatter și adorabila maimuțică ce este și mascota jocului. Cei mai norocoși dintre gambleri vor avea parte de o funcție cu rotiri fără risc, dar și de runde tip ReSpins, plus de ajutorul simbolului wild.

Sakura Fortune de la providerul Quickspin te va teleporta într-un cadru din frumoasa și interesanta cultură asiatică, unde vei avea posibilitatea să-ți încerci norocul la un slot cu RTP de 96,58% și cu o volatilitate medie spre mare. Întregul decor este împodobit cu elemente japoneze, de la imaginea generală și până la desing-ul simbolurilor. Însă, atracțiile principale sunt iconul wild care se extinde, funcția de ReSpins cu wild-uri sticky și rundele fără risc.

Lista sloturilor de testat în această perioadă este cu mult mai lungă. De pe ea nu pot să lipsească alte câteva recomandari de păcănele pe care merită să le încerci la început de primăvară, pentru a primi sezonul cald cu zâmbetul pe buze, așa cum sunt Wild Lava, Mayan Blocks, Big Bad Wolf sau:

Pearls Pearls Pearls Fire Blaze Classics
Gem Splash Rainbow Gift
Hammer of Vulcan
Mayan Blocks
Golden Macaque Fire Blaze Jackpots

Ține cont că fiecare joc în parte vine cu un set de particularități și este ideal să ții cont de toate detaliile. Vezi ce RTP au sloturile, ce funcții și surprize pot să fie declanșate de-a lungul unei sesiuni. Astfel, vei știi măcar teoretic cam la ce să te aștepți. Și tocmai pentru că în gambling NU există garanții, investește moderat și menține un joc responsabil de fiecare dată!

 

 

 

 

 

 

loading...
Etichete
Comenteaza