"Investim azi pentru dezvoltarea de mâine"

"Investim azi pentru dezvoltarea de mâine"

Societatea MVS PROCONS SRL, a implementat  proiectul “INVESTIM AZI PENTRU DEZVOLTAREA DE MÂINE”, cod SMIS 104484, în cadrul Programului Operaţional Regional (POR 2014-2020), Axa prioritară 2.

Societatea MVS PROCONS SRL, a implementat  proiectul “INVESTIM AZI PENTRU DEZVOLTAREA DE MÂINE”, cod SMIS 104484, în cadrul Programului Operaţional Regional (POR 2014-2020), Axa prioritară 2 Îmbunătățirea competitivității întreprinderilor mici și mijlocii, Prioritatea de investiții 2.1 Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri.

Proiectul are o valoare totală de  458.100,52 lei, din care finanţarea nerambursabilă este de 307.960,68 lei, asigurată prin Programul Operaţional Regional din Fondul European de Dezvoltare Regională - 261.766,58 lei, şi din bugetul național - 46.194,10 lei, în baza contractului de finanţare încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației publice în calitate de Autoritate de Management, prin Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest în calitate de Organism Intermediar.

Obiectivele proiectului, respectiv Achizitionarea de 17 active corporale si 12 active necorporale – 2 tipuri de soft - pentru crearea si dezvoltarea noului departament de topografie și crearea a 5 noi locuri de muncă, au fost realizate. S-au achiziționat echipamente care înglobează cele mai noi tehnologii. Cele 5 noi locuri de muncă create vor fi menținute, alături de cele existente, timp de minimum 3 ani, contribuind, alături de creșterea previzionată a cifrei de afaceri, la creșterea veniturilor bugetare și la un standard de viață mai bun.

Proiectul de investiţii a fost implementat în municipiul Cluj-Napoca.

Comenteaza