Advertorial Tehnologie modernă pentru creșterea competitivității UTILITAR FLUID CONSTRUCT

Tehnologie modernă pentru creșterea competitivității  UTILITAR FLUID CONSTRUCT

Societatea UTILITAR FLUID CONSTRUCT SRL, a implementat  proiectul “Tehnologie modernă pentru creșterea competitivității UTILITAR FLUID CONSTRUCT”, cod SMIS 113546.

Societatea UTILITAR FLUID CONSTRUCT SRL, a implementat  proiectul “Tehnologie modernă pentru creșterea competitivității UTILITAR FLUID CONSTRUCT”, cod SMIS 113546 în cadrul Programului Operaţional Regional (POR 2014-2020), Axa prioritară 2 Îmbunătățirea competitivității întreprinderilor mici și mijlocii, Prioritatea de investiții 2.1 Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri.

Proiectul are o valoare totală de  1.099.461,89 lei, din care finanţarea nerambursabilă este de 831.525,80 lei, asigurată prin Programul Operaţional Regional din Fondul European de Dezvoltare Regională, 706.796,93 lei, şi din bugetul național, 124.728,87 lei, în baza contractului de finanţare încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației publice în calitate de Autoritate de Management, prin Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest în calitate de Organism Intermediar.

Obiectivele proiectului, respectiv crearea unei baze tehnice complete pentru executarea de lucrări specifice, prin investiţii în 11 categorii de active fixe de ultimă generaţie (18 buc.), cu performanţe ridicate de lucru şi prietenoase cu mediul și crearea a 3 noi locuri de muncă, au fost realizate. S-au achiziționat echipamente care înglobează cele mai noi tehnologii. Cele 3 noi locuri de muncă create vor fi menținute, alături de cele existente, timp de minimum 3 ani, contribuind, alături de creșterea previzionată a cifrei de afaceri, la creșterea veniturilor bugetare și la un standard de viață mai bun.

Proiectul de investiţii a fost implementat în municipiul Cluj-Napoca.

Tehnologie modernă pentru creșterea competitivității  UTILITAR FLUID CONSTRUCT

Comenteaza