Investiţie de 4 milioane de euro. "Cluj-Napoca este locul corect în care să fim"

Investiţie de 4 milioane de euro.
SIG Combibloc, lider global în furnizarea de ambalaje pentru alimente şi băuturi, a inaugurat, joi, la Cluj-Napoca, primul Business Services Center din Europa, în urma unei investiţii de peste 4 milioane de euro care va crea peste 100 de locuri de muncă.
Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Directorul economic al SIG Combibloc, Marco Haussener, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că decizia de a investi la Cluj-Napoca a fost determinată de reputaţia Clujului de oraş inovativ, tânăr, cu mulţi tineri talentaţi şi bine pregătiţi profesional.

„SIG Combibloc a inaugurat la Cluj-Napoca primul Business Services Center din Europa, în urma unei investiţii de peste 4 milioane de euro care va crea peste 100 de locuri de muncă până anul viitor. Aceştia vor asigura o serie de servicii la nivel european şi vor lucra în departamente de finanţe, IT, serviciu clienţi, resurse umane. Noul centru se întinde pe o suprafaţă de 1.200 de mp într-o clădire de birouri de clasa A. Cluj-Napoca este locul corect în care să fim, decizia de a investi aici a fost determinată de reputaţia Clujului de oraş inovativ, tânăr, cu mulţi oameni talentaţi şi bine pregătiţi profesional", a spus Haussener.

Compania SIG a fost fondată în Elveţia în 1853, iar în 1878 a lansat cartonul pentru băuturi. În fiecare an, SIG livrează peste 21 de miliarde de ambalaje către producătorii de lactate din întreaga lume, 9 miliarde de ambalaje pentru producătorii de băuturi necarbogazoase şi 1,6 miliarde de ambalaje pentru producătorii de alimente.

Din anul 2015, SIG face parte din compania canadiană Onex Corporation şi a avut anul trecut o cifră de afaceri de 1,7 miliarde de euro.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza