Investiții de pandemie la Cluj. CBRE gestionează proiecte de 80 de milioane de euro

Investiții de pandemie la Cluj. CBRE gestionează proiecte de 80 de milioane de euro

CBRE, lider al pieței de consultanță imobiliară, va gestiona investiții în orașele regionale. La Cluj se va ocupa de amenajarea unui spațiu de birouri pentru o companie IT care se extinde.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

CBRE va superviza proiecte aflate în derulare care cumulează investiții de 80 de milioane de euro în domeniile medical, producție și IT&C în diferite zone din țară într-o perioadă în care situația impusă de pandemia de coronavirus a amânat multe dintre proiecte.

„La proiectele pe care le administrăm nu există încetiniri sau anulări. Sunt investiții cu o valoare cumulată de 80 de milioane de euro și 800.000 mp în sectoare diverse, de la amenajări de spații de birouri la construirea fabricilor de componente auto sau construcții în domeniul medical.

Pe lângă investițiile care continuă pentru care oferim deja servicii, în ultima lună am primit solicitări de servicii de project management pentru noi proiecte de amenajări de birouri și due-diligence tehnic pentru diferite clădiri.

Ne așteptăm la o activitate destul de intensă atât pe sectorul spațiilor de birouri, unde sunt companii care au target de mutare sau extindere, cât și pe sectorul spațiilor industriale, unde sunt planificate investiții în proiecte speciale, cum sunt depozitele automatizate”, a declarat Gabriel Balaban, Head of Building Consultancy la CBRE România.

Printre proiectele pe care CBRE le gestionează se numără amenajări de spații de birouri pentru companii din domeniile medical și IT&C, aflate în proces de extindere sau de relocare. Unul dintre cele mai importante este Enayati Medical City (foto).

Un alt sector în care investițiile merg mai departe este producția. CBRE este implicată în gestionarea proiectelor de construire pentru fabrici de componente auto și de sisteme de iluminat și diferite depozite. Investițiile menționate se află în București și orașele regionale Cluj-Napoca, Timișoara, Sibiu, Baia Mare, Iași.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza