Kaufland face angajări la Cluj. Ce posturi a scos la bătaie în România

Kaufland face angajări la Cluj. Ce posturi a scos la bătaie în România

Compania de retail Kaufland România angajează peste 250 de oameni în magazinele, centrele logistice şi birourile centrale.

Printre oraşele în care Kaufland face angajări se numără Cluj, Iași, Craiova, Constanța, Cluj-Napoca, Timișoara, Ploiești, Călărași, Botoșani, Turda, Sfântu Gheorghe, Moreni şi Rădăuți și București, conform Economica.net.

Posturile vacante la Kaufland la nivel naţional sunt în magazinele retailerului (lucrător comercial, șef de raion, manager proiect instalații frigorifice), în centrele logistice (tehnician automatizări, lăcătuș mecanic, electrician, analist SAP), dar şi în birourile centrale (departamentele procurări, resurse umane, vânzări, expansiune, financiar-administrativ).

Venitul brut minim lunar în companie este de 3.650 lei pe lună, începând din 1 martie. În această perioadă, interviurile de recrutare au loc prin telefon sau platforme video online, pentru siguranța candidaților și a echipelor de recrutare.

Din 26 februarie până la 10 aprilie, 8.000 de români au aplicat pentru un post la Kaufland. 15.000 de oameni lucrează, în medie, la Kaufland România. Aceasta se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.300 de magazine în 8 țări, 132.000 de angajați și o rețea de 127 de magazine în România.

Comenteaza