Lanțul de magazine Kaufland își achită în avans impozitele la stat

Lanțul de magazine Kaufland își achită în avans impozitele la stat

Compania de retail Kaufland România a anunțat că achită cu trei luni în avans impozitele la bugetul statului și bugetele locale pentru a sprijini eforturile de echilibrare a economiei în această perioadă.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

Aceasta va direcționa 69 de milioane lei către bugetul de stat și bugetele locale, reprezentând taxe aferente anului 2020 și impozit pe profit pentru trimestrul întâi al anului financiar (martie-mai).

Suma este plătită în două tranșe: taxe locale în valoare de 31 de milioane lei - plătită în 25 martie, mai devreme cu trei luni față de termenul limită de 30 iunie; impozit pe profit aferent trimestrului 1 din anul financiar în curs (martie-mai), de 38 de milioane de lei, în această săptămână, cu trei luni față de termenul limită.

,,Înțelegem nevoia de a acționa urgent și ne reorganizăm prioritățile, cu un salt extraordinar pe care îl facem acum, pentru a fi alături de economia României, în lupta cu fenomenul care a pus stăpânire pe o lume întreagă. Vom suporta această perioadă dificilă alături de stat, la rândul nostru, pentru că este esențial acum să fim solidari. Să fim împreună contează acum mai mult ca oricând”, a declarat Marco Hößl, CEO al Kaufland România.

În ultimele două săptămâni, Kaufland s-a implicat și cu demersuri care au răspuns la cele mai acute nevoi ale comunității și angajează în această perioadă persoane cu dizabilități la nivel național.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza