Leroy Merlin își închide magazinele din Cluj

Leroy Merlin își închide magazinele din Cluj

Retailerul francez de bricolaj Leroy Merlin închide temporar, de luni, cele două magazine ale sale din România, în contextul măsurilor preventive privind răspândirea epidemiei de coronavirus.

„Ca urmare a ordonanţei militare transmise în weekend, retailerul Leroy Merlin a decis să închidă temporar toate magazinele, atât pe cele aflate în centre comerciale, cât şi celelalte magazine, începând cu 23 martie, ca o măsură de prevenţie şi siguranţă împotriva răspândirii virusului COVID-19”, a comunicat conducerea companiei.

În Franţa, compania a decis închiderea magazinelor în acelaşi context, acestea fiind ulterior redeschise, după câteva zile. Săptămâna trecută, magazinele de bricolaj şi depozitele de materiale de construcţii din România erau deschise, în condiţii de atenţie sporită la igienă, însă cumpărătorii au crescut numărul de comenzi online, pentru a limita interacţiunile cu alţi oameni, în contextul răspândirii epidemiei de coronavirus.

Leroy Merlin este astfel primul retailer de bricolaj din România care decide să îşi suspende activitatea în magazinele fizice. Retailerul francez de bricolaj cu 17 magazine în România, şi-a majorat businessul de pe plan local cu 10% în 2019, la o jumătate de miliard de euro.

Magazine Leroy Merlin există în Cluj-Napoca, Suceava, Oradea, Timişoara, Sibiu, Constanţa. La Cluj-Napoca sunt asemenea unități pe Bd. Aurel Vlaicu și pe Calea Turzii. 

Comenteaza