Localurile Clujului, răpuse de criza coronavirusului. VEZI lista

Localurile Clujului, răpuse de criza coronavirusului. VEZI lista

În urma măsurilor de prevenţie luate împotriva virusului corona, mai multe locaţii din Cluj-Napoca şi-au suspendat sau și-au modificat activitatea până în 31 martie, conform portalului Zile și Nopți.

Hardward Pub (foto) va reprograma toate concertele din această lună.

Chios Social Lounge anulează evenimentele din perioada 13-31 martie. Între timp, restaurantul rămâne deschis, funcționând după programul normal, întrucât s-au luat toate măsurile pentru igienă și protecție.

After Eight - Cocktail Club: toate evenimentele programate până la data de 31 martie sunt anulate.

Midi a amânat evenimentele.

Flying Circus Cluj a adăugat o măsură de extraprotecție. "De azi vă rugăm să faceți plata la bar doar cu cardul/telefonul, în felul acesta întărim măsurile de siguranță pentru noi toți. Vă reamintim că suntem deschiși zilnic de la 19:00, vă invităm la câte o proiecție în fiecare zi, iar după ne vedem la bar".

Form Space îşi amână evenimentele.

Reactor de Creație și Experiment anulează toate spectacolele din această lună.

Clubul NOA amână evenimentele din perioada 13-31 martie (vor fi comunicate datele evenimentelor reprogramate în cel mai scurt timp posibil).

Zipp It îşi va desfășura activitățile în mod obișnuit, însă ca măsură de prevenție va limita accesul în incinta localului la numărul maxim de 100 de persoane.

"Evenimentele vor fi reluate când vom fi toți în siguranță"

"Mai mult ca niciodată, responsabilitatea trebuie să fie maximă la nivel personal și nu numai în această perioadă dificilă. Noi vom respecta cu strictețe măsurile comunicate împotriva răspândirii acestui virus. Numărul de scaune disponibile din interior este sub 100 și nu vom lăsa să mai intre persoane dacă scaunele vor fi toate ocupate, deși nu credem că va fi cazul în acest weekend. Ca o măsură în plus, pentru doritori, vă rugăm să cereți mănuși de la bar. Evenimentele vor fi reluate doar când vom putea fi toți în siguranță. Vă dorim să rămâneți sănătoși, să fiți responsabili și pe cât posibil să nu ne lăsăm manipulați", a transmis conducerea Harward Pub. 


Instituții de cultură afectate

  • Teatrul Național a anunțat, în urma celor mai recente informații furnizate de Departamentul pentru Situații de Urgență, suspendarea tuturor spectacolelor și evenimentelor programate în luna martie. 
  • Opera Națională Română din Cluj-Napoca anulează spectacolele lunii martie.
  • Teatrul Maghiar de Stat suspendă următoarele spectacolele din perioada 10-22 martie. Muzeul de Artă anulează desfășurarea activităților și evenimentelor cu public, până în 31 martie.
  • Filarmonica de Stat Transilvania suspendă toate concertele programate în intervalul 10-31 martie. Cu excepția concertului din 20 martie, restul evenimentelor se reprogramează.
Comenteaza