Loteria Română și-a pus șef din Cluj. Cine este cel care "a tras lozul câștigător"

Loteria Română și-a pus șef din Cluj. Cine este cel care "a tras lozul câștigător"

Noul șef al Companiei Naționale Loteria Română a fost numit în ședința de joi a Consiliului de Administrație.

Liberalul clujean Sebastian-Iacob Moga este noul director general al Companiei Naționale „Loteria Română” S.A., începând din data de 10.01.2020, fiind numit în această funcţie în ședința Consiliului de Administrație de joi, 09.01.2020.

"Sebastian Iacob Moga îndeplinește cu succes toate aceste cerințe, având o vastă experiență de manager în cadrul Loteriei Române. Încă din anul 2005 a ocupat mai multe poziții de conducere la nivelul companiei, inclusiv pe cea de director general şi a coordonat cu succes activitatea mai multor centre teritoriale, fiind un bun cunoscător al operațiunilor de management și marketing. În ultimii ani a deținut funcția de manager de zonă al Punctului de Lucru Judeţean Cluj", precizează Loteria Română.

„Consider că experiența avută în teritoriu, privind dezvoltarea rețelei Loteriei, ar fi un prim argument care să convingă că este loc de mai bine la nivelul întregii companii, că sunt soluții pentru o creștere a veniturilor din exploatare, precum și pentru o creștere a vizibilității în piața jocurilor de noroc.

Sunt destule măsuri care pot fi aplicate, astfel încât să ne putem plia mai bine pe obiectivul principal al companiei, acela de a contribui la finanțarea obiectivelor de interes național”, a declarat Sebastian-Iacob Moga.

Comenteaza