McDonald’s face angajări masive la Cluj. 700 de oameni vor fi recrutați în România

McDonald’s face angajări masive la Cluj. 700 de oameni vor fi recrutați în România

Operatorul lanțului fast-food McDonald’s în țara noastră, Premier Restaurants România (PRR), a declanșat o campanie masivă de recrutări în orașele București și Cluj-Napoca.

Acesta a justificat demersul prin nevoia de a susţine dezvoltarea companiei şi deschiderea a două noi locaţii. “Pregătirea pentru sezonul estival și planurile de dezvoltare necesită o mărire a echipei din România”. La nivel național PRR va pune la bătaie 700 de locuri de muncă în cele 26 de orașe în care este prezent.

Posturile disponibile în restaurant le permit viitorilor angajați să lucreze pe diverse poziții, printre care lucrător comercial, responsabil cu pregătirea produselor sau servirea clienților, barista la McCafe, hostess sau guest experience leader, iar cei care doresc să conducă un restaurant pot aplica pentru poziția de manager trainee.

„Continuăm planurile de investiții în oameni și dorim să repornim procesele de recrutare. Un manager trainee are șansa de a lucra pe o poziție managerială în nouă luni, dacă urmează pașii planificați împreună cu coordonatorul său”, a declarat Irina Ignătescu, director de resurse umane la PRR.

Principalii concurenți ai McDonald’s pe piața fast-food din România sunt KFC, Burger King și Subway.

Comenteaza