O fată care s-a opărit cu un produs fast-food a primit despăgubiri de 800.000 dolari

O fată care s-a opărit cu un produs fast-food a primit despăgubiri de 800.000 dolari
| Foto: bandd - Depositphotos.com

O fată de opt ani a fost despăgubită cu 800.000 de dolari. Familia copilului a cerut inițial daune de 15 milioane de dolari după ce fiica lor a s-a opărit cu un produs de pui de la un fast-food celebru.

Un juriu din Florida a acordat unei fete de opt ani despăgubiri de 800.000 de dolari. Aceasta a suferit arsuri grave atunci când un Chicken McNugget de la McDonald's i-a căzut pe picior, potrivit BBC, citat de Mediafax.

Incidentul s-a produs în 2019. Olivia Caraballo, pe atunci în vârstă de patru ani, s-a opărit în timp ce îşi deschidea pachetul cu mâncare în maşină, la un drive-thru.

Familia fetei opărite a cerut daune de 15 milioane de dolari

Iniţial, familia fetei a cerut daune de 15 milioane de dolari. În instanţă, avocaţii familiei au arătat fotografii cu locul rănii, precum şi înregistrări audio cu ţipetele fetei.

Apărarea a susţinut că familia ar trebui să primească doar 156.000 de dolari deoarece, potrivit avocaţilor, durerea victimei a încetat după ce arsura s-a vindecat în trei săptămâni.

„Încă merge la McDonald's, încă cere să meargă la McDonald's, încă trece prin drive-thru cu mama ei, mănâncă nuggets de pui", a declarat avocatul apărării, Jennifer Miller, în instanţă, potrivit CBS News.
 

Comenteaza