Emag preia echipa pusă pe liber de Uber Eats. Cu director de vânzări cu tot

Emag preia echipa pusă pe liber de Uber Eats. Cu director de vânzări cu tot

Retailerul Emag a anunțat că va prelua o parte din echipa Uber Eats, inclusiv directorul său de vânzări, pentru Tazz, propria platformă de livrări. Uber Eats și-a anunțat retragerea de pe mai multe piețe, inclusiv din România.

„Vrem să dezvoltăm accelerat business-ul Tazz by Emag; îi aducem alături de noi pe cei mai buni, care au expertiza și înțelegerea mediului volatil în care operăm, pentru a ne ajuta să atingem acest obiectiv.

Dorim să le putem oferi clienților care comandau până acum pe Uber Eats un loc unde să găsească produsele lor favorite, îi așteptăm să ni se alăture cât mai multe dintre restaurantele partenere ale Uber Eats. Cererea de înrolare pe platformă a restaurantelor din București este deja foarte mare", a spus Alin Șerban, director general al Tazz by Emag.

Cătălin Gealapu, director de vânzări, va veni la Tazz (fosta Eu Ce Mănânc) după o experiență în zona de livrare de mâncare, fiind recunoscut în piață pentru parteneriatele pe care le-a dezvoltat cu restaurantele locale. McDonald's se alătură ofertei din București a Tazz după prezența pe platformă în Cluj, Timișoara, Arad, Brăila, Oradea, Iași, Alba Iulia, Baia Mare, Brașov, Constanța, Deva, Ploiești, Sibiu.

În ultima lună, pe fondul pandemiei de coronavirus , comenzile la Tazz au fost de patru ori mai mari. Cea mai mare comandă a fost de 5.699 de lei. Tazz este platforma de livrare în 60 de minute, pentru mâncare gătită din restaurante, produse alimentare, bunuri de larg consum și cele din showroom-urile Emag.

Comenteaza