Milionarul Dorin Bob nu poate vinde cele 250 de apartamente de pe Frunzișului dacă nu face sensul giratoriu prevăzut în zonă

Milionarul Dorin Bob nu poate vinde cele 250 de apartamente de pe Frunzișului dacă nu face sensul giratoriu prevăzut în zonă

Primarul Clujului, Emil Boc, nu îi dă milionarului Dorin Bob dreptul să vândă apartamentele de pe Frunzișului dacă nu face sensul giratoriu prevăzut în zonă.

''Este un investitor privat, care a avut aprobată lucrarea doar cu realizarea sensului giratoriu. Nu va putea da în folosință nimic fără să facă sensul giratoriu, care deschide un nod de legătură cu viitoarea centură a Clujului. Recepția se va primi doar când va fi realizat sensul, și pe bani privați, nu publici'', a declarat Emil Boc, la un post de radio local.

Fiecare dintre cele două corpuri de clădire ale ansamblului Wings, dezvoltate de Studium Green, va cuprinde câte 114 apartamente. Investiția este de18 milioane de euro.

Traseul Centurii Metropolitane, cconexiune cu Frunzişului

Centura metropolitană va începe din Gilău, de la nodul Autostrăzii Transilvania, traversând zona de nord a comunelor Floreşti şi Gilău şi municipiul Cluj-Napoca, până la Apahida, unde va face joncţiunea cu Centura Vâlcele - Apahida. Lungimea totală a noii centuri este de 38 km. Investiţia în acest proiect va depăşi 250 de milioane de euro, din care 150 de milioane bani europeni.

''După o conexiune cu partea de sud a cartierului Mănăştur pe strada Cernăuţi,se intră într-un tunel. La ieşire, va fi un viaduct lung, o conexiune (în zona pădurii) directă cu strada Frunzişului, apoi se trece în zona străzii Făgetului, cu subtraversare, iar următoarea conexiune în zona Calea Turzii''. Tot traseul AICI!

Comenteaza