Ministrul demis se laudă că le-a luat fața ungurilor. Asfalt pe 5 km din Autostrada Transilvania

Ministrul demis se laudă că le-a luat fața ungurilor. Asfalt pe 5 km din Autostrada Transilvania
| Foto: Facebook/Răzvan Cuc

Ministrul demis al Transporturilor, Răzvan Cuc, a anunțat că pe secțiunea 3C Biharia - Borș a Autostrăzii Transilvania (A3) s-au turnat primii kilometri de asfalt.

„Am ales să merg marți pe secțiunea 3C Biharia - Borș a A3, unde s-au turnat primii kilometri de asfalt. Bucuria este și mai mare cu atât cu cât antreprenorul român m-a asigurat că va termina lucrarea anul acesta, dar am avut și ambiția să turnăm asfalt înaintea vecinilor din Ungaria”, a scris ministrul, pe pagina sa de Facebook.

Potrivit lui Cuc, pe secțiunea care are o lungime de 5,3 km lucrările au început în luna mai a acestui an și, chiar dacă au fost două luni de condiții meteorologice nefavorabile, stadiul de execuție este avansat. "Am vrut să fiu aici, pe acest șantier, pentru că vorbim de o autostradă căreia niciun opozant nu-i dădea șanse”.

La sfârșitul lunii septembrie, lucrările pe secțiunea 3C Biharia - Borș erau realizate în proporție de 40%. Secțiunea are o lungime de 5,3 km și costă 134 de milioane de lei. Ministrul Transporturilor a anunțat că se va afla pe șantiere până în ultima zi de mandat.

Comenteaza