Ministrul Transporturilor taie capete la Compania de Infrastructură, pentru șoselele de mare viteză

Ministrul Transporturilor taie capete la Compania de Infrastructură, pentru șoselele de mare viteză
| Foto: Arhivă

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, anunţă restructurări la Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), pentru că nu se respectă termenele proiectelor asumate la construcția autostrăzilor.

Ministrul Transporturilor a anunțat, luni, că urmează restructurări în posturile de conducere din CNAIR.

"Vorbim despre posturile de conducere. Pentru că avem foarte multe posturi de conducere, avem foarte mulţi oameni care se pricep teoretic la autostrăzi, dar dorinţa mea a fost să văd că şi implementează aceste proiecte.

Sunt oameni foarte buni care lucrează la companie foarte bine, dar acel balast care am constat în urma sarcinilor de serviciu care le-au fost date că nu le-au făcut în timpii care li s-au cerut. Trebuie la un moment dat să iei nişte decizii un pic mai radicale.

Mă interesează ca lucrările pe care ni le-am asumat să se facă în timpii pe care ni i-am asumat. Dacă s-au depăşit termenele pe care ni le-am asumat ne uită să vedem und e blocajul. Dacă vedem că blocajul e la achiziţii, la juridic, atunci trebuie să luăm măsuri", a afirmat ministrul Cuc, potrivit Mediafax.

În privinţa celor care îşi vor pierde posturile, Cuc susține că, dacă sunt competenţi, vor avea alternative. "Dacă oamenii sunt competenţi, cu siguranţă nu va fi o problemă să îşi găsească alt loc de muncă mai departe", a declarat ministrul.

Comenteaza