Noi locuri de muncă în IT-ul din Cluj. Director: Orașul este un centru dinamic pe plan global în ceea ce privește acest domeniu

Noi locuri de muncă în IT-ul din Cluj. Director: Orașul este un centru dinamic pe plan global în ceea ce privește acest domeniu

Enablon, o companie Wolters Kluwer de servicii sofware care a deschis la Cluj primul birou din România, dorește șă își extindă echipa din oraș și caută programatori. 

Programatorii care doresc să contribuie la crearea unei lumi mai bune cu ajutorul tehnologiei inovatoare au acum posibilitatea să se alăture echipei globale a producătorului de software Enablon. Noile locuri de muncă sunt disponibile în Cluj-Napoca, orașul în care Enablon - companie Wolters Kluwer – a deschis primul birou din România și continuă astfel accelerarea procesului de inovare, potrivit start-up.ro.

Prin noul hub tehnologic, Enablon - companie globală de soluții software pentru ESG (Environmental, Social and Corporate Governance), GRC (Governance, Risk Management, and Compliance); EHSQ (Environment, Health, Safety, and Quality) și ORM (Operational Risk Management) extinde prezența Wolters Kluwer în Cluj.

„Clujul, perechea perfectă (...) orașul este un centru IT&C dinamic pe plan global”

„Enablon și Cluj fac o pereche perfectă", a spus Tudor Ziman, Director pentru dezvoltarea produselor software, Wolters Kluwer Enablon.

„Clujul este un centru IT&C dinamic pe plan global, având o comunitate însemnată de programatori de top și mii de absolvenți ai facultăților de profil, deopotrivă talentați și dornici să influențeze lumea", a mai precizat Ziman.

Wolter Kluwer a înregistrat o cifră de afaceri de 81.720.591 mil. lei în 2021 și un profit de 9.263.368, potrivit datelor consultate de ZIUA DE CLUJ pe site-ul termene.ro.

Platforma Enablon Vision - acum disponibilă în versiunea 9.4 – le permite organizațiilor să colaboreze într-un mod nou pentru a gestiona riscurile, construind o fundație proiectată să ofere o viziune cuprinzătoare, la 360 de grade, asupra acestora. În acest mod, Enablon are un impact semnificativ acolo unde contează cel mai mult.

„Ca pionier în acest domeniu, Enablon este un furnizor SaaS premiat, bucurându-se de aprecierea globală pentru soluțiile inovatoare, de top la nivelul industriei, în managementul riscurilor. Expertiza bogată și experiența oamenilor din această regiune va accelera dezvoltarea și extinderea noastră, pe măsură ce ne îmbunătățim constant soluțiile" a adăugat Tudor Ziman.

Sute de organizații importante din industrie și milioane de utilizatori din întreaga lume se bazează pe soluțiile Enablon pentru a reduce impactul asupra mediului înconjurător, pentru a minimiza riscurile, pentru a spori siguranța angajaților, pentru a preveni producerea unor incidente și pentru a fi în conformitate cu reglementările în vigoare.

„Alăturându-se echipei globale Enablon, una extrem de calificată și diversă, viitorii noștri colegi din Cluj au, de asemenea, oportunitatea unică de a juca un rol esențial în definirea climatului de lucru în noul birou", spune Ziman. „Dorim să atragem în echipă colegi dornici să ajute la stabilirea unui mediu deschis și colaborativ, vizând formarea de echipe pentru următoarea generație a serviciilor noastre de date și pentru experiențe mobile", mai spune Ziman.

Centrul de cercetare și dezvoltare Enablon din Cluj extinde astfel echipa de experți în software din birourile din Franța, Olanda și Chicago.

 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza