Noi lucrări de modernizare pe drumuri din județ. Vezi unde se asfaltează

Noi lucrări de modernizare pe drumuri din județ. Vezi unde se asfaltează

Patru drumuri județene din Cluj intră în reparații, urmând ca lucrările să se desfășoare pe sectoare în lungime însumată de câteva zeci de kilometri.

Administrația județeană a încheiat patru contracte de execuție pentru lucrări cuprinse în Programul de lucrări de întreținere curentă și periodică a unor drumuri din Cluj pe anul 2023.

Astfel, pe drumul județean DJ 172F Gherla – Mintiu Gherlii – Petrești – Mănăstirea – Mica – limită cu județul Bistrița Năsăud, lucrările de întreținere vor viza un sector în lungime de aproape 22 de kilometri, mai exact între km 1+458 și km 23+340. Acestea vor consta în plombări cu îmbrăcăminte asfaltică, tratarea burdușirilor, aducerea la profil și completarea acostamentelor, desfundarea și curățarea șanțurilor, decolmatarea camerelor de cădere, precum și asfaltarea unui sector de drum în lungime de aproximativ un kilometru.

Pe drumul județean DJ 103G Săndulești – DJ 107L, se vor executa lucrări de întreținere pe tronsonul cuprins între km 34+362 și km 36+830. Acestea vor consta atât în lucrări de întreținere a platformei drumului, cât și de refacere a trotuarelor cu pavaj din dale de beton.

De asemenea, pe drumul județean DJ 103V Vălișoara – DJ 107L, lucrările de întreținere vor viza un sector în lungime de peste 7 kilometri, mai exact între km 9+400 și km 16+541. Operațiunile vor consta în lucrări de întreținere a platformei drumului, de asigurare a scurgerii apelor și a esteticii rutiere, reprofilarea drumurilor laterale cu cilindrare, dar și asfaltarea unui sector de drum în lungime de peste 1,7 kilometri.

Totodată, conform CJ Cluj, pe drumul județean DJ 161Z Petea (DJ 161G) – Legii – Geaca (DJ 109C) lucrările de întreținere vor viza un sector în lungime de aproape 7 kilometri, mai exact între km 0+000 și km 6+925. Acestea vor consta în plombări cu îmbrăcăminte asfaltică, tratarea burdușirilor, aducerea la profil și completarea acostamentelor, asigurarea scurgerii apelor din zona drumului și a esteticii rutiere, precum și reprofilarea drumurilor laterale cu cilindrare și adaos de material. De asemenea, un sector de drum în lungime de 2,5 kilometri va fi asfaltat.

 

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza